Regulament

Accesul in incinta Campingului La Bubu in Transilvania se face pe baza documentelor de identitate prezentate la receptie. Acest lucru ne va face posibil procesul de inregistrare a oaspetilor nostri, de informare si stabilire a unui loc de campare.

La Bubu in Transilvania ziua de campare incepe si se termina la ora 12.00.

Turistii sunt rugati sa anunte la momentul cazarii perioada de sedere. In situatia in care se doreste prelungirea acesteia se va putea face acest lucru in limita locurilor disponibile.

Turistii sunt rugati ca la plecare sa se asigure ca locul de campare este curat.

Campingul La Bubu in Transilvania asigura curent electric pentru autorulote/rulote, dar turistilor le revine obligatia de a se asigura ca detin  cablu de curent dublu izolat si care sa fie in perfecta stare de functionare.

In interiorul campingului exista grupuri sanitare special amenajate. Pentru confortul si igiena turistilor, sunteti rugati sa pastrati curatenia la toalete/la dusuri si sa anuntati orice disconfort personalului de serviciu.

In cadrul campingului exista un loc special amenajat pentru gratar care poate fi folosit de fiecare dintre turisti . De asemenea exista un loc special amenajat pentru spalarea veselei.

Va rugam sa acordati o atentie deosebita depozitarii deseurilor .

  •                         Depozitati cenusa in butoaiele marcate JAR.
  •                         Depozitati deseurile de plastic in pubelele marcate PET.
  •                         Depozitati gunoiul in pubelele marcate GUNOI MENAJER
  •                         Depozitati deseurile din hartie si carton in pubele marcate CARTON/HARTIE

Focul de tabara se face doar in spatiul special amenajat in interiorul campingului.

Preferintele muzicale nu se discuta, atata timp cat volumul acestora nu deranjeaza pe nimeni, in special intre orele 23.00-09.00. Campingul este un spatiu in care ne respectam reciproc, de aceea va rugam sa nu deranjati vecinii sub nici o forma, nici chiar ascultand muzica tare.

Animalele de companie sunt responsabilitatea proprietarului lor. Cainii de talie mare si cu potential agresiv se tin legati si cu botnita , in conformitate cu prevederile legale .

Intrarea în camping implică acceptarea si respectarea întregului regulament.

TELEFOANE UTILE  :

0757371650 (telefon)

0728289268 (tel si what’s App)

Email : contact@labubuintransilvania.ro